O nama

Firma Fermark doo za promet, usluge, prodaju nekretnina i graditeljstvo formirana je 1995.g..

U samom početku svoga djelovanja firma se bavila prometom čeličnih proizvoda pa otuda i naziv Fermark (Fer-um-mark-eting) u izvedenom značenju objašnjava sadržaj –prodaje  željeza(čelika).

Prilagodjavajući se realnijem tržišnom okruženju crikveničke  lokacije  istovremeno je nastupio proces  napuštenja  programa  prometa čelikom i uvodjenje prodaje nekretnina što je iza 2000.godine postalo atrkativno zanimanje.
Takvo usmjerenje  ,logičnim slijedom razvoja ,otvara potrebu za uključivanje graditeljske djelatnosti  kao korisnog pratioca bavljenja nekretninama u najširem smislu .
U graditeljstvu firma Fermark se razvija kao pratilac održavanja, restauracije i adaptacije gradjevinskih objekata koji su (ili nisu) predmet prometa nekretninama s naglaskom na područje izolacija i adaptacija već korištenih stambenih i industrijskih prostora.

Firma Fermark d.o.o. i nakon transformacije predmeta poslovanja, posluje i nadalje pod istim nazivom Fermark….iz praktičnih razloga  u poslovnom i administrativnom smislu.

Dakle ,poduzeće Fermark d.o.o. zbog svojeg usmjerenja i na graditeljstvo  ,zadržava status tvrtke u kojoj je integrirana proizvodno uslužna djelatnost  graditeljstva  kao  prateća djelatnost  osnovnog usmjerenja prometa nekretninama što je detaljno obrazloženo u  Izvodu iz sudskog registra u pobrojavanju predmeta poslovanja firme Fermark d.o.o. za trgovinu, promet nekretninama i usluge.

Lokacija tvrtke Fermark d.o.o. za promet nekretninama nalazi se u Crikvenici sa upravno-administrativnim poslovima na adresi Hrusta 8/17-C,a proizvodno uslužna jedinica za  graditeljstvo smještena je u gradu Bakru ul. N.Vebera 166.

Reklo bi se da se radi o porodičnoj firmi u kojoj je direktor firme Aleksandar Dragičević,a vlasnik firme Ljuban Dragičević.

U firmi su stalno  zaposleni adekvatni kadrovi za vodjenje i izvršavanje poslova u području građevinske djelatnosti  odnosno u prometu nekretnina s certifikatima Privredne komore RH  za agente.

Firma Fermark d.o.o. za trgovinu, promet nekretninama i usluge (skraćeni naziv) već gotovo 20 godina vrlo uspješno posluje i egzistira u oba  segmenta svojih djelatnosti.


Brojevi telefona  za poslovnu komunikaciju s centralom firme u Crikvenici su: 00385 51 241481,
fax. 00385 51 241481,mobilni:098-216845 ;mail-fermark@ri.t-com.hr, web stranica:www.ferimm.com
U Bakru :tel.00385 51 761257,mobilni:098-327872,mail :aleksandar.dragicevic1@ri.t-com.hr